Přijď a Potkej - Starší

MOTTO :     
"Nepřestali jsme si hrát, protože jsme zestárli. Zestárli jsme,  protože jsme si přestali hrát."

(
"We don't  stop playing because we grow old; we grow old because we stop   playing.")
George Bernard Shaw

Milé dámy, ctihodní pánové,

když jsem jel v neděli metrem, všímal jsem si speciálně lidí, co  vypadali hodně mladě. Z nich určitě nejvíc mladě určitě vypadala holčička, co si v rámci hry opakovaně počítala do čtyř a občas to ještě proložila tanečkem. 
Dovoluji si Vám tímto nabídnout tuto lety vyzkoušenou metodu omládnutí hrou.

Snad nebude vadit, že tentokrát nepůjde o hravé počítání do čtyř, ale o hru DIXIT (latinsky "on řekl/ona řekla").

DIXIT je jedna z nejlepších party her a stala v Německu i hrou roku 2010.

Je zábavná, rozvíjí fantazii, tvořivost, hru se slovy  ...

Moje představa jak to uděláme je následující :
Sejdeme se v počtu 4 až 6 (počet hráčů hry DIXIT), v nekuřáckých prostorech v centru Prahy, některý z večerů Pondělí až Čtvrtek, v čase od 18.00 anebo od 19.00 a budeme si hrát.
Každý si platí svoji útratu, jinak je akce zdarma.
Jenom bych navrhoval "dobrovolně" vybrat a odvést částku 30 Kč za osobu na účet PaPu.

Zatím jsme dva, já a Kamča, která mne jmenovitě vyzvala, abych něco zorganizoval. Což tímto činím.
Prosím tímto další zájemkyně a zájemce, aby se zde předběžně přihlašovali. Budu rád, když vznikne mix ženské a mužské hravé energie.
Kvůli zjednodušení a přehlednosti prosím uveďte, které ze dnů preferujete, kdy nemůžete a jestli můžete již od 18.00 nebo až od 19.00.
(tyto údaje pak můžeme použít i pro další omlazohraní a jiné).

Příklad :
XY, preferuji Úterý a Čtvrtek, nemůžu Středu, až od 19.00.

Předehra začíná, můžete se předpřihlašovat :

Popisky: hraní, seznámení, zábava

Zobrazení: 160

Přílohy:

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Yvane, vypadá to zajímavě, šla bych do toho. Díky za aktivitu, konečně také někdo jiný :-)

Nemůžu úterky; můžu už od 18,00. Soňa 

Ahoj Yvane, taky bych měla chuť to vyzkoušet. Nemůžu pondělky, jinak můžu už od 18 hodin. Eva Kindlová

Soňo, Evo, díky za předběžné přihlášení. Ještě počkáme na další do hrací party. Chce to tady prostě trochu rozhejbat. Budu se těšit. Yvan

Ano, chtěla bych to zkusit...Nápis tedy kdy a kde určitě se dostavim

Pavlo díky za zájem. Mohla bys prosím napsat, které dny můžeš a také jestli již od 18.00 anebo až od 19.00. Díky. Yvan

Ahoj Yvane, mohu teď čtvrtky kdykoliv po 16.00 a těším se..

Ahoj Pavlo, akce je "oficiálně" vyhlášená.

Můžeš se kvůli přehlednosti ještě "oficiálně" přihlásit na :

http://starsi.prijdapotkej.cz/events/dixit-stoln-hran-ve-tvrtek-23-...

Díky. Yvan

Zdravím a dovolím si to shrnout. Kamča se nám zatím neozvala, možná je na horách. Když tak se ještě může připojit.

Jsme tady 4 co by mohli ve ČTVRTEK od 18.00 - Soňa V, Eva Kindlová, Pavla Stine  a já. (Opakuji 4 je minimální počet pro hru DIXIT).

První okno možností je příští ČTVRTEK 23.2.12 od 18.00. Já bych to tedy zkusil. Zítra odpoledne ještě na místě provedu rekognoskaci a případnou rezervaci místa. Když bude vše OK, vyhlásím akci.

Budu se na Vás těšit. Yvan

Tak fajn. Píšu si do diáře:-)

Pavlo, tady reaguješ, ale psala jsem ti v diskuzi u Shirley Valentine a tam neodpovídáš. Nepřišla mi od tebe platba, máš ještě zájem o lístek nebo ho můžu nabídnout někomu jinému? Soňa

Omlazovací kůry jsou potřeba, také bych se přidala, ale..... mám to daleko :-) :-) :-)..... Tak si to krásně užijte jako na každé akci. Já si užiji, alespoň to dííívadlo. Lenka K.

Ahojky všem,

už to mám předběžně zapsáno v diáři.

Eva

© 2012   Created by Martin.   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby