MOTTO :
"Nepřestali jsme si hrát, protože jsme zestárli. Zestárli jsme, protože jsme si přestali hrát."
("We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing.")
George Bernard Shaw
Milé dámy, ctihodní pánové,
když jsem jel v neděli metrem, všímal jsem si speciálně lidí, co vypadali hodně mladě. Z nich určitě nejvíc mladě určitě vypadala holčička, co si v rámci hry opakovaně počítala do čtyř a občas to ještě proložila tanečkem.
Dovoluji si Vám tímto nabídnout tuto lety vyzkoušenou metodu omládnutí hrou.
Snad nebude vadit, že tentokrát nepůjde o hravé počítání do čtyř, ale o hru DIXIT (latinsky "on řekl/ona řekla").
DIXIT je jedna z nejlepších party her a stala v Německu i hrou roku 2010.
Je zábavná, rozvíjí fantazii, tvořivost, hru se slovy ...
Moje představa jak to uděláme je následující :
Sejdeme se v počtu 4 až 6 (počet hráčů hry DIXIT), v nekuřáckých prostorech v centru Prahy, některý z večerů Pondělí až Čtvrtek, v čase od 18.00 anebo od 19.00 a budeme si hrát.
Každý si platí svoji útratu, jinak je akce zdarma.
Jenom bych navrhoval "dobrovolně" vybrat a odvést částku 30 Kč za osobu na účet PaPu.
Zatím jsme dva, já a Kamča, která mne jmenovitě vyzvala, abych něco zorganizoval. Což tímto činím.
Prosím tímto další zájemkyně a zájemce, aby se zde předběžně přihlašovali. Budu rád, když vznikne mix ženské a mužské hravé energie.
Kvůli zjednodušení a přehlednosti prosím uveďte, které ze dnů preferujete, kdy nemůžete a jestli můžete již od 18.00 nebo až od 19.00.
(tyto údaje pak můžeme použít i pro další omlazohraní a jiné).
Příklad :
XY, preferuji Úterý a Čtvrtek, nemůžu Středu, až od 19.00.
Předehra začíná, můžete se předpřihlašovat :
Popisky: hraní, seznámení, zábava
Ahoj Yvane, vypadá to zajímavě, šla bych do toho. Díky za aktivitu, konečně také někdo jiný :-)
Nemůžu úterky; můžu už od 18,00. Soňa
Permalink Odpověď přidal(a) Eva Kindlová na 14.únor.2012 v 18:52 Ahoj Yvane, taky bych měla chuť to vyzkoušet. Nemůžu pondělky, jinak můžu už od 18 hodin. Eva Kindlová
Permalink Odpověď přidal(a) Yvan na 15.únor.2012 v 8:35 Soňo, Evo, díky za předběžné přihlášení. Ještě počkáme na další do hrací party. Chce to tady prostě trochu rozhejbat. Budu se těšit. Yvan
Permalink Odpověď přidal(a) Pavla Stine na 15.únor.2012 v 12:45
Permalink Odpověď přidal(a) Yvan na 16.únor.2012 v 9:27 Pavlo díky za zájem. Mohla bys prosím napsat, které dny můžeš a také jestli již od 18.00 anebo až od 19.00. Díky. Yvan
Permalink Odpověď přidal(a) Pavla Stine na 16.únor.2012 v 9:31
Permalink Odpověď přidal(a) Yvan na 19.únor.2012 v 17:07 Ahoj Pavlo, akce je "oficiálně" vyhlášená.
Můžeš se kvůli přehlednosti ještě "oficiálně" přihlásit na :
http://starsi.prijdapotkej.cz/events/dixit-stoln-hran-ve-tvrtek-23-...
Díky. Yvan
Permalink Odpověď přidal(a) Yvan na 16.únor.2012 v 17:25 Zdravím a dovolím si to shrnout. Kamča se nám zatím neozvala, možná je na horách. Když tak se ještě může připojit.
Jsme tady 4 co by mohli ve ČTVRTEK od 18.00 - Soňa V, Eva Kindlová, Pavla Stine a já. (Opakuji 4 je minimální počet pro hru DIXIT).
První okno možností je příští ČTVRTEK 23.2.12 od 18.00. Já bych to tedy zkusil. Zítra odpoledne ještě na místě provedu rekognoskaci a případnou rezervaci místa. Když bude vše OK, vyhlásím akci.
Budu se na Vás těšit. Yvan
Permalink Odpověď přidal(a) Pavla Stine na 16.únor.2012 v 17:57 Pavlo, tady reaguješ, ale psala jsem ti v diskuzi u Shirley Valentine a tam neodpovídáš. Nepřišla mi od tebe platba, máš ještě zájem o lístek nebo ho můžu nabídnout někomu jinému? Soňa
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka K. na 16.únor.2012 v 22:13 Omlazovací kůry jsou potřeba, také bych se přidala, ale..... mám to daleko :-) :-) :-)..... Tak si to krásně užijte jako na každé akci. Já si užiji, alespoň to dííívadlo. Lenka K.
Permalink Odpověď přidal(a) Eva Kindlová na 16.únor.2012 v 22:59 Ahojky všem,
už to mám předběžně zapsáno v diáři.
Eva
Vítá vás
Přijď a Potkej - Starší
© 2012 Created by Martin.
Využívá technologii