Přijď a Potkej - Starší

Nordic Walking - podruhé :o) 26.5.2012 termín platí vyrážíme :o)

Ahoj pěšáci :o), 

navrhuji  pěšárnu - výlet na celý den cca 15 km :o). Start Praha - Smíchov, vlakem do Litně ( zde je možné navštívit http://www.liten.cz/kultura-vzdelavani/muzeum/, a bude i překvapení.Po kulturním zážitku hurá do kopce směr Mramor,Šamor, Bacín, Koněprusy,Zlatý kůň,Havlíčkův mlýn a zpět na vlak  do Popovic .Z  Popovic návrat do Prahy vlakem.

" zdravotní vycházku - výlet" jak se domluvíme Nordic Walking - podruhé :o). Termín 26.5.2012 - jak počasí dovolí!    

prošla jsem diskuse a zatím to vypadá na super sestavu :

Štěpánka,Anička,Sluníčko,Pepa,Jíťa,Soňa,Ivana a Hanka

Celkem 9 lidiček  super - těším se a o víkedu přidám podrobnější info.

Sraz bude na Smíchově 8:35  (odjezd vlaku 8:50)

zdraví L.

Zobrazení: 935

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Ahoj Lenko,

ráda bych se přidala, ale termín mi bohužel nevyhovuje.... Tak snad někdy příště. Užijte si to! Iveta

Ahoj Ivet, škoda tak někdy příště.Děkuji za zprávu :o). L.

Ahoj Lenko, tentokrát mi to nevyjde, nestíhám. Tak zase někdy na kole. E

Děkuji za zprávu, škoda budeš chybět :o(. Pa příště L.

Ahojky Leni,tak já stále bojuji s bolestí zad-nějak nevěřím,že by mně to do víkendu přešlo:-(...příště to snad už se mnou bude lepší...Hezky si to užijte a ve zdraví se vraťte...Eva***

Evi škoda, budeš chybět, ale příště to dáš i s Tupíkem :o) L.

Teda to je hrozný.My z budějojc příjedeme a pražáci nemůžou,ste ostudy.Tibore,ani ty se neukážeš?

Ahoj Pepo a Dádo,mezi ostudy se nehlásím. Lenko ,napiš mi kam si mám koupit jízdenku. Nastoupím v Radotíně. Ď Št

Štěpánko dám vědět určitě, ale my pojedeme a budeme si kupovat asi společnou jízdenku také z Radotína, tak jí koupíme i pro Tebe. Jinak konečná stanice je Liteň :o).pa těším se L.

Lenko ,díky.Počítám s tím,že si nebudu kupovat jízdenku sólo.Št

Ahoj Leni, koukala jsem na vlakové spojení a vlak jede jen do Zadní Třebáně a tam musíme přestoupit na vlak do Litně. Ale pěkně to navazuje. Je to tak? Měli bychom se domluvit, kolik nás pojede z hlaváku, evt. kdo nastoupí cestou a nakoupit společnou jízdenku. Také kdo má opencard, vezme si ji s sebou a ten platí jízdné až od hranice Prahy dál (takže pokud ji máte, je jedno jestli nastupujete na hlaváku nebo v Radotíně.....).

Zde odkaz na vlak.spojení: Praha-Liteň

Ahoj Soni, jj ano je to tak, nevypisovala jsem podrobnosti protože na vás budu čekat na Smíchově a co píšeš vyřídíme :o). Dopravu jsem řešila jen se Štěpánkou,která bude přistupovat v Radotíně. Dnes pošlu už jen email. Naše řady prořídly :o(, ale nevadí má být opět sluníčkově a tak si to užijeme. S Hankou, Jitkou ,Dádou a Pepou jsem domluvená. Tobě a Štěpánce se omlouvám za trochu zpožděné info, ale čekala jsem jestli se ještě někdo nepřidá.Ahoj v sobotu :o). L.

© 2012   Created by Martin.   Využívá technologii

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby