Ahoj pěšáci :o),
navrhuji pěšárnu - výlet na celý den cca 15 km :o). Start Praha - Smíchov, vlakem do Litně ( zde je možné navštívit http://www.liten.cz/kultura-vzdelavani/muzeum/, a bude i překvapení.Po kulturním zážitku hurá do kopce směr Mramor,Šamor, Bacín, Koněprusy,Zlatý kůň,Havlíčkův mlýn a zpět na vlak do Popovic .Z Popovic návrat do Prahy vlakem.
" zdravotní vycházku - výlet" jak se domluvíme Nordic Walking - podruhé :o). Termín 26.5.2012 - jak počasí dovolí!
prošla jsem diskuse a zatím to vypadá na super sestavu :
Štěpánka,Anička,Sluníčko,Pepa,Jíťa,Soňa,Ivana a Hanka
Celkem 9 lidiček super - těším se a o víkedu přidám podrobnější info.
Sraz bude na Smíchově 8:35 (odjezd vlaku 8:50)
zdraví L.
Popisky:
Permalink Odpověď přidal(a) Iveta na 20.květen.2012 v 18:42 Ahoj Lenko,
ráda bych se přidala, ale termín mi bohužel nevyhovuje.... Tak snad někdy příště. Užijte si to! Iveta
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka na 20.květen.2012 v 21:27 Ahoj Ivet, škoda tak někdy příště.Děkuji za zprávu :o). L.
Permalink Odpověď přidal(a) Eva B na 21.květen.2012 v 11:12 Ahoj Lenko, tentokrát mi to nevyjde, nestíhám. Tak zase někdy na kole. E
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka na 21.květen.2012 v 11:37 Děkuji za zprávu, škoda budeš chybět :o(. Pa příště L.
Permalink Odpověď přidal(a) Eva Kliková na 23.květen.2012 v 0:15 Ahojky Leni,tak já stále bojuji s bolestí zad-nějak nevěřím,že by mně to do víkendu přešlo:-(...příště to snad už se mnou bude lepší...Hezky si to užijte a ve zdraví se vraťte...Eva***
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka v pátek Evi škoda, budeš chybět, ale příště to dáš i s Tupíkem :o) L.
Teda to je hrozný.My z budějojc příjedeme a pražáci nemůžou,ste ostudy.Tibore,ani ty se neukážeš?
Permalink Odpověď přidal(a) Štěpánka ve středu Ahoj Pepo a Dádo,mezi ostudy se nehlásím. Lenko ,napiš mi kam si mám koupit jízdenku. Nastoupím v Radotíně. Ď Št
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka ve středu Štěpánko dám vědět určitě, ale my pojedeme a budeme si kupovat asi společnou jízdenku také z Radotína, tak jí koupíme i pro Tebe. Jinak konečná stanice je Liteň :o).pa těším se L.
Permalink Odpověď přidal(a) Štěpánka ve čtvrtek Lenko ,díky.Počítám s tím,že si nebudu kupovat jízdenku sólo.Št
Ahoj Leni, koukala jsem na vlakové spojení a vlak jede jen do Zadní Třebáně a tam musíme přestoupit na vlak do Litně. Ale pěkně to navazuje. Je to tak? Měli bychom se domluvit, kolik nás pojede z hlaváku, evt. kdo nastoupí cestou a nakoupit společnou jízdenku. Také kdo má opencard, vezme si ji s sebou a ten platí jízdné až od hranice Prahy dál (takže pokud ji máte, je jedno jestli nastupujete na hlaváku nebo v Radotíně.....).
Zde odkaz na vlak.spojení: Praha-Liteň
Permalink Odpověď přidal(a) Lenka ve čtvrtek Ahoj Soni, jj ano je to tak, nevypisovala jsem podrobnosti protože na vás budu čekat na Smíchově a co píšeš vyřídíme :o). Dopravu jsem řešila jen se Štěpánkou,která bude přistupovat v Radotíně. Dnes pošlu už jen email. Naše řady prořídly :o(, ale nevadí má být opět sluníčkově a tak si to užijeme. S Hankou, Jitkou ,Dádou a Pepou jsem domluvená. Tobě a Štěpánce se omlouvám za trochu zpožděné info, ale čekala jsem jestli se ještě někdo nepřidá.Ahoj v sobotu :o). L.
Vítá vás
Přijď a Potkej - Starší
© 2012 Created by Martin.
Využívá technologii